Mac Pigment Naked


mac pigments naked

mac pigments naked (sample & full-size)

Naked er et bra navn på dette pigmentet. Den er virkelig nude, naked, med et hint av glamour med sin glowing finish. Den er godt pigmentert, og det skal veldig lite produkt til.
Som highlighter er denne super. Innerst i øyekroken og under øyebrynet. Eller rett og slett alene i en nude look med litt glød.

Jeg liker at man kan bestille mac pigment samples fra ACW for rundt 20 kr. Man får 1/4 tsk med produkt, og det rekker lenge. Og om fargen blir til en må-ha, så kan du bestille full-size om du ønsker når du er tom.
(skrevet om ACW tidligere)

Mac pigment naked er så og si daglig i bruk hos meg for tiden, og går godt sammen med alle farger.
Den kan smudges ut, brukes tørr eller med primer for å få frem fargen og gløden. Me love ❤

Jeg tipper denne blir erstattet med en ny og maken når jeg går tom. For denne er veldig anvendelig og jeg bruker den som sagt mye. Så jeg tipper det blir en full-size;)

8 kommentarer om “Mac Pigment Naked

  1. ok . Var inne på siden skjønner du og der så bildet av prøven så gul ut . men jeg får vel teste det ut da 🙂 Kan jo ikke ae ut som jeg er full av blåmerker heller 😉

    • Husk at frakt kommer i tillegg! I mange tilfeller lønner det seg å bestille opp til tollgrensa på 200 kr for å få mest mulig ut av frakten. Just said. Ikke no kjøpepress altså! Her prøver vi jo å være miljøvennlig å ikke kjøpe noe man ikke trenger. Men må man så må man 😉

Veldig hyggelig om du gir en tilbakemelding eller legger igjen en hilsen!