Neglegøy i vinterkulda


2014-01-30-12.45

chgl0324f_1_lYeah! Neglakk! ❤

Negllakk gir små lykkeblaff når jeg finner farger jeg liker. Jeg kan gå rundt uten sminke, bustete på håret og allikevel føle meg fin.
Det er bare å bruke negllakk som tar all oppmerksomheten. Og etter å ha lett ignorert det i ukesvis, er det på tide å ha litt neglegøy igjen.

Utenfor vinduene er det grått. Veiene er dekket av snø, og gradestokken er langt nedpå det blå. 

Essie  og China Glaze, mine favorittmerker, leverer alle de fargene jeg kan drømme om. Kom over en side med alle? essielakkene: http://www.essie.com/Colors.aspx

 

31w8DyoBuxL._SY300_Og når de i tillegg har utelukket de 3 farligste ingrediensene. (foruten hårfarge må vel negllakk være blandt de produktene med farligst ingredienser) Oh – guilty pleasure..

Idag blir det kombolakk. Min fine blå-grønn-gull-sølv-glitterlakk fra China Glaze Bells will be blinging, og den elegante fra Essie Bobbing for baubles, som fungerer som underlakk. Den er så dekkende og passe tykk at det holdt med et lag før jeg tok på et lag glitterlakk.

Resultatet er som å se inn en sånn glasskule man rister på for å se snøen. Me like a lot.

For å få et fint resultat synes jeg det passer best med ganske korte negler. For lange vil kunne se tacky ut. Min mening -  do as you like 😉

Veldig hyggelig om du gir en tilbakemelding eller legger igjen en hilsen!