Min opplevelse med parabener, tror jeg


muscles

Jeg var så innmari anspent i nakken en kveld jeg skulle legge meg, og fant frem en gammel favoritt som har virket før på ømme muskler. Flink som jeg er (kremt) leste jeg seff ingredienslisten. DET var ikke noe lystig lesning. Full av parabener i flere varianter. Men for trøtt for å lete etter tigerbalmen, og dum som jeg er (haha) smørte jeg svineriet på skuldrene uansett og gikk og la meg. Tenkte noe sånn som at siden jeg unngår parabener i det daglige, så går det sikkert bra med den lille dosen her.

Det er lenge siden jeg har våknet så hoven rundt øynene. Ikke siden jeg brukte dårlige produkter. Å våkne bittelitt hoven er vel ikke så unaturlig, men noe er galt når man våkner og er helt skeiv i ansiktet.  Og som den ingrediensdetektiven jeg har blitt, så fant jeg ut at den balmen var det eneste jeg hadde brukt som jeg ikke pleier.

Det som jeg fant mest oppsiktsvekkende, er at dette var jo ikke noe jeg smørte rundt øynene! Men skuldrene!

Måtte bare dele denne erfaringen! Kroppen sier klart ifra. Og selvom jeg ikke kan være 100% sikker på at det var parabenene, selvom det er det jeg tror åpenbart, så har jeg lært meg i løpet av alle disse årene at kroppen sier tydelig fra hvis det er noe galt, eller noe den ikke liker, så å lære seg å lytte til den først som sist, er dagens oppfordring 😉 Til meg selv også, ikke minst. Jeg har et par ting jeg krangler med den om.  Men det er hemlig.

Åh jeg irriterer meg over at jeg ikke tok bilde av tuben før den gikk i søpla. Den er hvit, orange og blå om jeg ikke husker feil. Kjøpt på Vita. Likte den godt, fordi den lindrer ømme muskler. Men jeg er ikke villig til å ta risikoen lenger med å godta tvilsomme ingredienser.

Denne lille videosnutten sier det enkelt: Gift inn, gift ut.

6 kommentarer om “Min opplevelse med parabener, tror jeg

 1. Litt av et resultat du fikk for en liten dose.. Men takk for at du deler slike kjipe erfaringer!
  Hvis du ser etter noe annet enn tigerbalm til å lindre ømme muskler vil jeg anbefale Badger Sore Muscle Rub. Liker den veldig godt 🙂

  • Jeg kan jo som sagt ikke være 100% sikker. Da måtte man tatt en kontrollert test i en lab.
   Men som sagt, jeg brukte ingen andre produkter enn vanlig bortsett fra den musclebalmen.

   Hjertelig takk for tips!! Jeg sjekket opp tigerbalmen i etterkant (ingrediensene) og er skeptisk til at de bruker Paraffin and petroleum jelly. Så jeg ser absolutt etter et alternativ, så tipset fra deg er veldig velkomment!! Tusen takk!!

 2. Tenker det samme som deg, så bra at den gikk rett i bosset. De tigerbalm ingrediensene er jo ikke akkurat gode, så er glad for at jeg kunne tipse om et helt naturlig alternativ! 🙂

  • Tipset ditt kom som sendt fra himmelen! 😉 Jeg bare antok at tigerbalm var ok. Men ble jo litt skremt at virkningene jeg fikk, derfor vil jeg helst ikke smøre noe på kroppen uten å sjekke først. Etter å ha sett den fine bloggen din, så har jeg full tillit til det du anbefaler!! Og det var akkurat det jeg trengte! Denne skal i hus 🙂

Veldig hyggelig om du gir en tilbakemelding eller legger igjen en hilsen!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s