Deodorant uten giftstoffer


RPU-00016-0Det er ganske skremmende å lese at det er mistanke om sammenhengen mellom brystkreft og deodorantbruk. Og det er ikke lett å finne gode ting i jungelen av kosmetikkprodukter. Det er mye å sette seg inn i hvis man ønsker å velge giftfritt, og det er lett å tro at produsenten sørger for trygge produkter. Dessverre er det ikke alltid slik.

En deodorant er av de mer kompliserte produktene. Derfor er også faren større for at det blir brukt uheldige ingredienser.

Jeg brukte deodorant stone en god stund. En steinlignende krystallaktig sak som vætes i vann før bruk. Men etterhvert begynte jeg å ønske meg en mer tradisjonell løsning, med flaske og rollon. Litt enklere i hverdagen.

På Iherb kom jeg over denne godsaken. En ren og virkningsfull deodorant til en overkommelig pris. Ganske rimelig egentlig, med tanke på at den rommer mye mer enn en vanlig deodorant, og varer derfor mye lenger. Den koster 57 kr. ($10).

Jeg har brukt denne en god stund nå. Den virker lenge og bra, og lukten er mild og helt ok. Ikke elsker, men så går jeg heller ikke med nesa i armhulen.

Jeg får ikke lagt ut link her (f. wordpress!!) men hvis du søker på “real purity deo” på iherb.com

Veldig hyggelig om du gir en tilbakemelding eller legger igjen en hilsen!