Når du velger foundation farge


foundationansikt

Det er ikke lett å velge riktig farge når man prøver nye merker med foundation. Det er heller ikke sikkert at den du alltid har brukt egner seg hele tiden. Det aller beste er å ha to forskjellige fargertoner. Nå på denne tiden, fra sommer til høst og vinter, kan det være vanskelig å finne rett tone. Da kan det være greit å ha to å blande sammen, slik at du også har riktig farge i overgangen fra solbrun til vinterblek hud.

Det finnes forskjellige tips om hvor man skal prøve foundation. Men for en mest mulig naturlig farge, liker jeg å prøve på kjeven, slik at man ser overgangen mot halsen. og brystet. Et hvitt bryst og et solbrunt ansikt er ikke det beste om man ønsker en naturlig look. Og det er vel det vi er ute etter, ikke sant? Ei heller et blekt ansikt mot en brun hals og bryst. Det er viktig å se helheten når man velger.

En ting jeg har erfart, men ikke klart å adressere, er foundationer som ved påføring ser ut til å være den perfekte fargen, men som en stund senere blir gulere. Det er fordi foundationen oksiderer har jeg funnet ut senere. Det er nærmest uunngåelig, og kan gjelde både mineral foundation (i pudderform) og foundation i kremform.

For å være sikker på å velge riktig farge, er det beste å la foundationen sitte på i 20 minutter slik at du kan se hvordan fargen utvikler seg. Hvor mye den oksiderer har også med hudtypen din å gjøre. Om du har feks fet eller tørr hud.

Ha en fin søndag damer! 🙂

Les: Finn riktig hudtone

Reklamer

2 kommentarer om “Når du velger foundation farge

Veldig hyggelig om du gir en tilbakemelding eller legger igjen en hilsen!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s