Sminker du deg eldre?


l

 

Sminke er jo ment å forskjønne dine allerede skjønne attributter. Men noen ganger kan vi gå feil på veien, og oppnår å se trøttere, gråere eller åpenbart oversminka ut. Spesielt vi som har passert 40 eller mer, vet at gamle sminketriks ikke lenger virker på samme måte som før.

Overtallet av reklamebudskap går på produkter som skal gjøre deg yngre, freshere. Men hvis du misbruker sminkeproduktene, så vil resultatet bli langt fra hva reklamen lover.

Her er noen feil som er lett å gjøre.

For mye foundation

Foundation handler om kvalitet fremfor kvantitet. Noen bruker tykke lag med foundation for å dekke over, men i realiteten så vil det gjøre at man ser eldre ut enn man er. Vel verdt å legge noen kroner i for å få den foundationen som passer best for deg. Og sjekk ut concealerens muligheter 😉

For mørk, eller ingen lip-liner

Linjene rundt leppene blir med tydelige med alderen. Disse linjene er perfekte rømningsveier for leppestiften. For å unngå dette er det lurt å bruke en lipliner for å holde leppestiften på plass. Mørke farger er et dårlig valg for deg som har passert 40. Og for all del, ikke velg en som er mørkere enn leppestiften.

For mye pudder

Pudder er et utmerket produkt hvis du har fet hud, men for mye pudder vil fremheve linjer. Denne effekten vil ramme spesielt de med tørr hud. Og linjene vil se større ut enn de er. Det vil vi ikke.

Bruk av Metallic Eye Shadow

Øyesminke med metallic effekt kan få motsatt resultat hvis man bruker det uhemmet. Nær vippekanten og i den indre øyekroken, vil den få øynene til å lyse opp, men hvis du bruker metallic langt over øyet, vil du kun fremheve “problemområdet”.

Påføre Mascara og Liner på undervippene og våtkanten

Hvis du ønsker å påføre mascara på undervippene, burde du bruke et tynt lag. Ved å påføre for mye mascara på undervippene vil fremheve de mørke ringene under øynene. I det hele tatt, å bruke for mye sminke vil gjøre øynene dine mindre. Også å bruke en mørk farge på våtkanten. For å se yngre ut, gjør øynene dine klare og åpne.

Altså, ALT vi lærte om sminke på 80-tallet må glemmes!!!

Reklamer

En kommentar om “Sminker du deg eldre?

Veldig hyggelig om du gir en tilbakemelding eller legger igjen en hilsen!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s