Interiør, farger og humør


Hadde aldri trodd jeg skulle skrive om interiør her på denne bloggen. Det er det nok av andre som tar seg av. Men man skal aldri si aldri 😉 høhø.. Dette henger sterkt sammen med bloggen da. Jeg lover. Jeg skal fortelle hvorfor.

Det var på bloggen min interesse for ingredienser startet. Og ingredienser tar plass. For ikke å snakke om; jeg er en rotekopp. Det beste for en rotekopp er å ha et enkelt system å forholde seg til. Og en plass til alt. 

Så da det ble et rom ledig (det er en annen historie som jeg ikke ønsker å utdype på bloggen.) bestemte jeg meg for å lage plass til det vi virkelig trenger. Og det er her min lille krok kommer inn. Ingredienssamlingen og prosjektene har vokst.  Det samme har behovet for plass. Men nå har jeg endelig fått min egen skreddersydde krok med plass til alt! Oversiktlig, praktisk og min yndlings-fokusvegg-farge. Haha. Det er vel bare å innrømme at man ikke tar alt fra eget hode, men blir inspirert av medier..

Denne påskeferien besto i rydding, vasking, male vegger og lister og mur. Ikea, et par omveier i monteringsprosessen (alt var som det skal være) en del ødelagte skruer, skrudd i stykker av en som trenger mer trening med drillen. ( har jeg min egen så da blir det trening:))

For 11 år siden jeg kjøpte huset var jeg lei av mørke møbler og farger etter en hippieperiode som varte i år. Nå skulle det bli hvitt. Ikke hvitt-hvitt, men eggehvitt og antikkhvit. Pinlig hvordan man enkelte ganger ufrivillig faller for trender selvom man påstår å ha sin egen stil. igjen.  *host*. Til og med hvit sofa insisterte jeg på (OMG!) jeg som påberoper meg å være for et brukervennlig og praktisk interiør. *kremt*. jeps, sånn er/var ståa.

Men nå er jeg lei lei lei hvitt, og savnet kontraster og fargeklatter. (er det også en trend så skriker jeg… heh. neida. jef forstår hvordan det ligger an nå..)  Vi begynte med stua. En vegg med denne herlige orange fargen som jeg har forelsket meg helt i. Det er som om sola er i rommet. Og sol liker vi:)

Jeg blir så glad av denne sol-fokus-veggen. Resten av rommet er i konsevativt caffe latte og eggehvite lister. jadda. Også det nesten-svarte matte muren da. ❤

P1080608

Den fine arbeidskroken.

P1080618

Pigmentporno.

P1080600

Ingrediensene mine.

P1080597

Lukter.

P1080599

 

P1080595

Mitt lille kjøleskap, med oljer og andre ting som bør stå kaldt.

P1080619

Kontraster. Muren til pipa er malt matt nesten-svart. Jeg elsker det.

P1080604

Har du en farge som gjør deg glad?

9 kommentarer om “Interiør, farger og humør

  1. Frk Lund sier:

    Men jaggu , dette ble kjempefint ! Tenker du er inspirert til å jobbe nå ja , rene pulverheksa !;)

Veldig hyggelig om du gir en tilbakemelding eller legger igjen en hilsen!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s