Riktig bruk av tørrshampoo


tørrshampoo

Utvalget blandt tørrshampoer blir bare større og større. Det er tydelig at det er et populært produkt. Etter å ha gjenoppdaget tørrshampoen, og det har blitt et uunnværlig produkt i kampen for å vaske håret mindre vs fet pannelugg, har jeg gjort meg noen erfaringer underveis som jeg tenkte å dele.

Hva er tørrshampo?

Tørrshampo er et produkt som brukes mellom hårvaskene og selges oftest på sprayflaske. Det er et pulver som suger opp fett fra håret ditt. Tørrshampoen sprayes på, og har en virkningstid på noen få minutter. Deretter børster man ut pulveret, som etterlater en følse av nyvasket hår.

Hva kan man gjøre feil?

Den største feilen jeg gjorde til å begynne med, var å bruke altfor mye produkt. Så mye at panna mi ble rippet for fett og ble knusktørr. Og DA måtte jeg jo smøre pannen og luggen ble fet igjen. Så da var vi igang.. huhei.. Og ikke nok med det, men det var vanskelig å få ut alt det hvite støvet, og håret ble blast og tørt.

Hvordan bruke tørrshampo riktig?

Etterhvert med mindre produktmengde gikk det bedre. De fleste ganger holder det å bruke bittelitt produkt ved hårroten. Først og fremst foran ved panneluggen, men også litt i nakken.  Well, dette er nok individuelt. Jeg har sluttet å bruke så mye at det legger seg tykke lag, og har oppdaget at jo lengre produktet får sitte i håret, jo lettere er det å børste ut, og jo finere blir resultatet.

Ta foreksempel i tørrshampoen før du sminker deg. Da kan du børste den ut når du er ferdig. Eller puss tennene, eller finn på noe annet i mellomtiden.. you see? Poenget er at det tar ikke noe ekstra tid hvis du “planlegger” litt.

Det blir selvfølgelig nærmere omtaler av de variantene jeg har brukt. Kanskje jeg til og med skal sammenligne dem og sjekke ingrediensene opp mot hverandre..

Les også: Talkum som tørrshampoo

Har du en favoritt-tørrshampoo?

Reklamer

8 kommentarer om “Riktig bruk av tørrshampoo

  1. Hahaha…
    Kjenner meg veldig godt igjen!
    Kan ofte se ut som om jeg har hvitt hår til tider! Nå vet jeg hva jeg skal gjøre imorgen!
    Tusen takk 🙂

    • Ja, de fleste skal du gre ut etter noen minutter. Kan godt hende det finnes de som bare skal være i også. Men det har ikke jeg testet enda 😉

Veldig hyggelig om du gir en tilbakemelding eller legger igjen en hilsen!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s