Tarapi – Når lykkepillen ikke duger!


tarapi

Når lykkepillen ikke duger! Slagordet kunne ikke beskrevet denne bloggen bedre!

Lene Wikander er den herlige dama bak bloggen. Som singel og 40+ deler hun av sine erfaringer på området med skråblikk og humor. Hun kommenterer nyheter, deler sine sprø innfall, og er alt annet enn A4. 

Hennes forkjærlighet for frukthatter kommer frem ved festlige anledninger. Denne dama kan ikke settes i bås. Er det derfor Vixen Blog Awards ikke hadde plass til denne bloggen? For den fortjener en pris!

Denne bloggen anbefales på det varmeste!

Hun skriver om seg selv:
Jeg er dama du aldri har drømt om å bli. Jeg er 43 år, singel, barnløs, frilanser, forfatter, skribent og eier ikke nåla i veggen. Jeg fikk førtiårskrisa allerede som trettiåring, sa opp jobben og emigrerte til Jamaica i panikk for at livet skulle gå meg forbi. I Oslo leier jeg et lite rom hos en femten år yngre kompis som allerede er på sin andre leilighet. Jeg lever på en streng lavkarbodiett for å holde vekta rundt stabilt dvergflodhest-nivå. Jeg kan fint lite om makeup, hår og hudpleie og har datet både menn og kvinner uten å finne den rette. Jeg lever etter ett eneste motto: Livet er ikke for pyser! Likevel har jeg fått en blogg på Norges kuleste nettsted for damer. Det er fordi at selv om jeg er dama du aldri har drømt om å bli, så tenker jeg tanker du burde ha tenkt.

http://tarapi.no/

Reklamer

4 kommentarer om “Tarapi – Når lykkepillen ikke duger!

Veldig hyggelig om du gir en tilbakemelding eller legger igjen en hilsen!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s