Starten på et nytt år


newyearI bloggverdenen florerer det med kavalkader for tiden. Det er rart med det. Man kan godt si at hver dag er en ny start. Men denne tiden på året er ofte tiden for ettertanke og nye planer. Vi skriver jo tross alt et nytt kalenderår. 2012.

I ettertankens navn dukker det opp nye planer, justeringer, evalueringer.  Tanker om året som har vært. Mitt første år som blogger. Og ja, et par ting har vel skjedd på privaten også, men her er det bloggen som gjelder.

Hvis jeg skulle laget kavalkade rundt denne bloggen (gud forby) hadde den blitt slik:

Februar: Opplever store endringer i huden med regelmessig rensing morgen og kveld. Hurrahurrajegerglad. Det hjelper jo.

Mars: Oppdager mineralsminke og sminkekoster. Wee, sminke som ikke er skadelig for huden. Koster som gjør alt så mye lettere. Riktig verktøy er viktig.

April: Fy f.. så mye dritt det er i mange av produktene vi bruker. Krig.

Mai: Jeg vil lage mine egne produkter. Hvertfall de fleste av dem.

Juni: Begynner å hamstre ingredienser.

Juli: Prøver og feiler. Lærer om emulgator og oljer. Parabener, som skal unngåes.

August: Huden min er kjempeirritert. Lærer at for mye (av det gode) aktive ingredienser, og mange forskjellige eteriske oljer irriterer huden min selvom de er organiske.

September: Lærer om viktigheten av riktig ph verdi.  Får bedre hud igjen.

Oktober: Begynner å lage brukbare produkter selv. Hurra, jegersåflinkså. Porene krymper.

November: Forbrukerombudet kommer med sin hormonapp til iphone. Offentlig bevissthet rundt parabener. Kunne ikke vært gladere.

Desember: Vinner økologisk mascara på gronnogskjonn.com. Fiin julegave til meg:) Og enda flere nye lesere. Inspirasjon.

Jeg kunne listet opp skryteliste med innlegg som ble publisert andre steder som side2/blogg, men siden jeg er så beskjeden så gjør jeg ikke det. Hehe. Neida. Det tar bare så altfor mye mer tid enn jeg har nå.  Men inspirerende var det, med mange nye lesere!!

—– END kavalkade (Ooops)

383621_236353916426094_228697947191691_685524_1321245601_n

Som før …og kanskje noe nytt

Det blir flere omtaler, frustrasjonsutbrudd over kommersielle produkter, skjønnhetstips, hjemmelagde produkter, matoppskrifter, og innimellom flere mssjackson jabbeinnlegg (som dette;)). Mer om ingredienser.

Og nå som jeg har eksperimentert med egne produkter en stund, så begynner jeg å føle meg klar for å dele flere oppskrifter med dere. Og ja, det blir flere omtaler også. Flere produkter har blitt testet og vurdert. Må bare få skrevet nå så..

Jeg ønsker å vise at det går an å få fin hud uten at det koster skjorta. At enkelte ingredienser hjelper. (Det blir det mye mer om) At pleie, rens og fukt hjelper på hudstrukturen. Men også at mange av de produktene som er å få kjøpt inneholder ingredienser vi burde være på vakt mot.

Jeg er opptatt av gjenbruk, forbruk og miljø. Det blir kanskje som å kaste stein i glasshus når jeg samtidig skriver produktomtaler, og på den måten frister andre til forbruk (og i tilleg sjekker jeg ofte ingrediensene etterpå). Men jeg antar at dere hver og en er i stand til å ta egne valg, og ikke kjøper noe dere ikke føler behov for. Det som skrives på denne bloggen av omtaler er uansett bare min mening. Min blogging.

Takk til deg som leser!! Det er inspirerende at bloggen “vokser”. Det samme gjør alt jeg har lyst til å skrive om og dele med dere! Ser frem til mere blogging i 2012. Fortsatt godt nyttår alle sammen! Og ha en god fredag 😉

Hva leser du helst om på bloggen min?

Reklamer

Veldig hyggelig om du gir en tilbakemelding eller legger igjen en hilsen!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s