Acorelle Glittering Dry Oil


Acorelle Glittering Dry OilHva sier reklamen

Acorelle Glittering Dry Oil er en økologisk tørrolje med skimmer og består av 100% naturlige råvarer. Den fukter, nærer og forgyller huden uten å etterlate den fet. Gir en strålende glød og dybde til din brunfarge! Passer alle hudtyper og til håret.

Økologisk jojobaolje, ringblomstolje og E-vitamin gir næring og fuktighet til huden, samtidig som det virker lindrende og beroligende på huden etter hårfjerning eller soleksponering. Ylang Ylang med sine energigivende egenskaper strammer opp huden og styrker håret.
Skimrende naturlige mineralpigmenter foredler og lyser opp kropp, ansikt og hår. Oljen trekker lett inn uten å etterlate huden fet. Dufter nydelig av appelsin og argan som etterlater en søt sommerduft på huden.

Påføres hele året, sommer som vinter, på ben, skuldre, decolleté og hår. Og litt i ansiktet! Husk å riste flasken før bruk! Sertifisert økologisk av Ecocert.

Acorelle Glittering Dry Oil har jeg hatt lenge, etter at jeg vant konkurransen hos Gronnogskjonn og fikk denne i premie. Men den har blitt stående ubrukt, fordi jeg har tenkt på dette som et produkt som gir en fin glød til huden hvis man skal på fest. Og det har vel vært altfor lite fest og morro til at jeg har funnet noe bruk for den;)  Well, den kan jo selvfølgelig brukes i hverdagen også, men jeg liker det enkelt da. Orker ikke å påføre meg hundreogørten produkter til vanlig.

Flasken dukket opp foran meg en dag, og jeg fikk lyst til å prøve den siden julen er preget av fest og sammenkomster, og man gjerne pynter seg litt mer enn til vanlig. Jeg hadde såvidt luktet på den, og smørt en prøve på armen tidligere. På tide å teste skikkelig.

 

Min mening

Om produktet
Et stor pluss i min bok er at den ikke har store glitterpartikler i seg. Huden bærer mer preg av en gyllen airbrushed og polert glød. Glød framfor glitter er bra. Et luksusprodukt, som man egentlig ikke trenger, men som kan gi deg den lille ekstra velværefølelsen.

Oljen er en såkalt tørrolje, noe som gjør at den ikke kjennes klissete på huden. Den trekker fort inn, og lukter godt gjør den også. En frisk sommerlig appelisinblomst aktig duft, som ikke blir feil uansett årstid. Lukten er deilig lite påtrengende.  Litt sommefeeling gjør meg ingenting når alt er grått og kaldt og mørkt. (trenger jeg si at jeg liker sommeren best?)  Har ikke forsøkt denne i håret. Kan tenke meg det vil fungere greit siden dette ikke er en klissete og fet olje, men en tørrolje.

Prisen
Prisen på 149 kroner hos greenspirit synes jeg er ganske grei.  Flasken inneholder 50 ml produkt, og hvis ikke du bruker den hver dag over hele kroppen og i håret, men når du skal være litt ekstra fin, så vil den vare veldig lenge.

Embalasjen
Embalasjen på denne er vel det eneste som ikke faller helt i smak hos meg. Min allergi mot gull og messing slår til. Liker design som er mer maskulin. Men det er jo min personlige smak da. Kan jo tenke meg at for andre uten gull-allergi kan like denne. Et pluss at flasken er av glass. Kunne fort sett billig ut med gullkork og plastflaske. Men siden den er i glass har den et mer eksklusivt preg. Uansett. Det er innholdet som er viktigst.

Tilgjengelighet og pris

Acorelle Glittering Dry Oil kan kjøpes hos GreenSpirit.no, en norsk nettbutikk til kr. 149. Fant den også i et par engelske nettbutikker via google.  

5Konklusjon:
Et luksusprodukt jeg er glad for at jeg vant i gronnogskjønn-konkurransen, som jeg nok ellers ikke ville følt behov for. Men når jeg først har denne flasken, så vil den bli brukt til fest. Når jeg føler behov for å være litt ekstra fin. Lukter diskret godt. Grei pris.  Embalasjedesignen falt ikke helt i smak. Det er det eneste som trekker ned. Produktet gir meg en polished følelse.

Veldig hyggelig om du gir en tilbakemelding eller legger igjen en hilsen!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s