Min lille skatt


uglesmykkeJeg har et lite problem med megselv. Fordi jeg klarer ikke å bestemme meg for om det er en bra ting å kjøpe noe billig. Følelsen av fryd når jeg kan gjøre et kupp, og tanken om utnytting av arbeidskraft kræsjer.

Mange ting er overpriset. Og fortjenesten kan bli umoralsk høy. Mens andre varer blir solgt for billig, og noen lider og sliter på grunn av det. Enkelt sagt. Man vet jo for lite om dette.

Well, det var dagens pedagogiske og politisk korrekte paragraf. Nå over til gleden over å finne en skatt ;))

Uglesmykke

Jeg hadde lenge gått og siklet på et uglesmykke. Med langt kjede og stort smykke. Før jeg oppdaget at det er jo ‘in. Altså, jeg er ‘in, bare sånn helt av megselv, uten at jeg vet det engang. hehehe. Right.

 

 

uglesmykke2Det var år og dag siden jeg hadde handlet eller brukt smykker. Fikk vel en overdose etter en periode som varte i år, med massevis med smykker og dingeldangel. Men nå var tiden inne for å få et litt mer balansert forhold til assesoires, og et uglesmykke måtte jeg bare ha. Det ropte på meg. Det hjalp heller ikke da den flotte kjæresten til sønnen kom med verdens søteste uglesmykke.

Ebay, min gullgruve bød på uglesmykker i flere varianter. Og dette utrolige billige uglesmykket skilte seg ut som en favoritt, uavhengig av pris. Og prisen, er utrolige 1.06 dollar. (Som ble 6 kroner!) pluss frakten på 1.99 dollar. Tilsammen 17,50 norske kroner. Det hadde jeg råd til å tape, om det skulle vise seg å være annerledes enn på bildet.

Men det var det ikke. Det vil si, det var finere enn jeg forventet. Jeg hadde forventa at det kunne se billig ut. Det er av samme kvalitet du kan måtte betale fra 79 til 300 kroner for i norske butikker. Avhengig av butikk. Tror du ikke mange av de smykkene kommer fra kina? Importert billig!

Edit (10.12.2011) : Goggla uglesmykke og fant bilder av det samme smykke som dette, og en blogg som fortalte at nøyaktig det samme smykket koster 288 kroner på b.young. Wow. God fortjeneste i den bransjen kan man si. Grådige svn :((

Det tok 20 dager fra jeg bestilte smykket til det lå i postkassa. Men det var vel verdt ventetiden. Sparte jo 260 kroner!

6

Konklusjon:

Jeg kan faktisk ikke finne en eneste grunn til å mene noe negativt om dette smykket. Det er selvfølgelig smak og behag om man liker det. Og jeg gjør!!  Well, det er vel derfor det er min lille skatt ❤ Prisen og kvaliteten er strålende.

Og hvis kjedet skulle ryke, så er det laget slik at du kan tre på et nytt.  Men altså, det er ingenting som tyder på at det kommer til å gå istykker. Har brukt det mye i det siste, siden jeg er inne i en ugleperiode 🙂

Du får kjøpt smykket her.

Flere ugler kommer…. 😉

NB! Bildene er tatt av min greie sønn :)) Takk til han.

Reklamer

2 kommentarer om “Min lille skatt

Veldig hyggelig om du gir en tilbakemelding eller legger igjen en hilsen!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s