Got my Baby blue


depend228Det er sannelig på tide jeg omtaler en Depend neglelakk. Jeg har flere varianter av dem i neglelakksamlinga mi, og de er like gode som mange andre lakker.

Hvor kan man kjøpe Depend lakker?

De er lett tilgjengelige og selges både på H&M, Cubus, Vita, Lindex, og depend.noJeg kjøpte min på Vita til 25 kroner.

Ofte har de tilbud ala “ta 3 betal for 2”. Og om størrelsen er noe mindre enn andre lakker (5ml), så gjør det ingenting. Ikke ofte jeg bruker opp en neglelakk. Fordi før den rekker å bli tom, er den blitt gammel og tørr.
Mens Dependlakkene er i så måte akkurat passe store.

Jeg har en forkjærlighet for blå neglelakker, men en slik lys babyblue som nr.228 har jeg ikke fra før. Men det var absolutt på tide.

Depend 228

Depend 228 er en babyblue farge med (akkurat passe) shimmer. Den lyser opp på en grå høstdag, og selvom den sikkert er nydelig på sommerbrun hud, fungerer den bra på høstbleke hender også.

Samboern min, som sjelden aldri kommenterer negllakkene jeg har på, utbrøt: “Jeg klarer ikke la vær å se på den. Den har så skrikende farge.”  Men kjenner jeg han rett, kan det godt bety: “Wow for en nydelige farge. Jeg klarer ikke ta øynene fra den”. Komplimenter har aldri vært hans sterkeste side, og må som regel oversettes. Fordelen med det, er at jeg hører det jeg vil høre 😉

Depend lakkene sitter like bra som en hvilken som helst annen neglelakk i en høyere prisklasse. De får stadig inn nye spennende farger, og var et av de første neglelakkmerkene jeg la merke til som gikk for litt andre farger enn stadardutvalget. Nå har jo de andre merkene etterhvert fått litt mer dristig utvalg også.

Anyways. Dette er en glad-farge. Litt barbie-babyblue, uten at det plager anti-barbie.
Me like ❤

Reklamer

Veldig hyggelig om du gir en tilbakemelding eller legger igjen en hilsen!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s