Ukas Blogger – uke 36 – Piahysj.com


piahysj_thumb7Piahysj.com er en blogg, skrevet av det vakre mennesket Pia. Hun studerer psykologi i København, er kreativ og engasjert og deler tanker og fotoøyeblikk fra sitt liv i Oslo og København.

Bildene hennes er kjempefine! Digger stilen, fargene, menneskene! ❤ Hun minner meg på mitt urbane liv på oslo-øst, før jeg slo meg til ro på landet 🙂 

Bloggen er preget av flotte bilder, alvor, gøy og outfits. Tekstene er engasjerende og klokt skrevet. Og temaene hun tar opp engasjerer meg og hun inviterer ofte til debatt og tankeutveksling. Hun er i mine øyne et spennende og engasjert menneske som gir mye av seg selv via bloggen, og jeg liker hennes tankeunivers.

Pia skriver om seg selv:

Hvis jeg kunne gjøre akkurat hva jeg ville akkurat nå, og fått betalt for det, ville jeg: skrevet bøker, hjulpet mennesker, regissert filmer, gått på teatersport, laget musikk, danset, badet, reist jorda rundt, og lekt oftere. Jeg hadde altså ikke lest enda en tekst om Psykoanalysens tidsbegrep på et grått og sterilt universitetsinstitutt i et kaldt land.

Det er overstadig mye som opptar, rører og engasjerer meg, og jeg syns det er fint å få drive med noe kreativt ved siden av studiene. I tilfellet fungerer en blogg som det perfekte tidsfordriv. Og for all del, kommenter gjerne om du vil dele dine verdifulle meninger med meg! Hvorvidt de omhandler et tema, min person, eller et par sko; feedback er alltid ønskelig.
[les mer…]

Besøk bloggen til Pia:  http://piahysj.com/

Reklamer

4 kommentarer om “Ukas Blogger – uke 36 – Piahysj.com

  1. TUSEN TAKK SØTA! Dette var kjempe fint og settes virkelig pris på! Jeg ble så glad! Trengte det oppi det kommentarhelvete-havet jeg bader i akkurat nå 🙂 Love ❤

  2. Tilbaketråkk: SMIL : Pia Hysj

Veldig hyggelig om du gir en tilbakemelding eller legger igjen en hilsen!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s