Hjem > Matoppskrifter > Sukkerbrød som er lett å få til

Sukkerbrød som er lett å få til



Nå er det snart 17. mai og greier, så da er det på tide å ta frem kakeoppskriftene. Har lyst til å dele en kakebunnoppskrift som har funka for meg i årevis. Hver gang.

Denne kakebunnen kan brukes både til bløtkake og marsipankake. Oppskriften er genial, og den slår aldri feil om man bare følger målene nøye.  Tror det er blandingen med potetmel og hvetemel som gjør den så lett og luftig.

Du trenger:
4 egg
2 dl sukker
1 dl potetmel
1 dl hvetemel
2 ts bakepulver

Pisk egg og sukker til en luftig eggedosis. Sikt og vend forsiktig i potetmel, hvetemel og bakepulver.

Ha kakerøra i en rund form. Stek på 180 grader i ca. 35 minutter. Kjenn etter om kaken er gjennomstekt med en tynn grillpinne. Hvis det henger noe igjen på pinnen er den ikke stekt igjennom.

La kaken stå i formen noen minutter etter at den er tatt ut av stekeovnen. Ta kaken over på rist. La den bli kald før den deles. Enkelt!

Advertisements
  1. Ingen kommentarer så langt.
  1. 16. september 2011, kl. 01:31

Hva tenker du?

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: