Dyr og dårlig Chanel Lift Lumiere foundation


Chanel Lift Lumiere Foundation

Chanel Lift Lumiere Foundation

Denne er en av de dyreste foundationene jeg har hatt. OG den dårligste.Jeg har hatt en sterk trang til å like denne foundationen, mest pga prisen. (kostet nærmere 400 kroner!!! på estetique(OMG Im an idiot!!))

Men uansett hvordan jeg vrir og vender på det, så gidder jeg ikke engang bruke den mer, rett og slett fordi jeg ser helt syk ut med den. Og det er ikke pga at fargen er feil.Det er mer det at den dreper all glød i ansiktet, og legger seg i linjer jeg ikke visste jeg hadde.

Den lover med sin anti-aging formula å gi medium til full dekning. Og joa, den dekker bra. Men den lover også å viske ut fine linjer i huden, og etter min erfaring gjør den IKKE det. Well, kanskje hvis man lar vær å smile, og bare går rundt med pokerfjes, og begrenser mimikken når man snakker, eller kanskje man skulle bare holde kjeft… DA sitter den kanskje perfekt!!

På makeupalley.com får den gode reviews, noe som for meg er uforståelig. Men den passer kanksje yngre hud? (selvom denne skal være laget for moden hud)

Jeg har en til overs i fargen Cendre’. Den ligger i skuffen og tar bare plass. Snart går den i søpla. Ja veldig snart. Den ligger bare og minner meg på at jeg ble blendet av dette merket. (Som med nærmere etterforsking/lesing på nett, har vist seg å ikke være så bra) Chanel er oppskrytt og dyrt. Med ingredienser som ikke er bra for huden. Styr unna! Det finnes massevis av foundation i prisklassen under denne som er myye bedre!

Reklamer

4 kommentarer om “Dyr og dårlig Chanel Lift Lumiere foundation

  1. …jeg hadde engang en leppestift fra chanel , og den smakte helt for jæ…og kjentes ut som pimpsteinpå leppene. Fargen var derimot fin- men hva hjelper vel det når man ser ut som et oppskrapa sår i ansiktet ???
    Men et Chanel antrekk kunne jeg derimot hatt 🙂

    • Aj. Skulle jo tro at produktene var top klasse med de prisene de kjører. Eneste som kan friste meg fra chanel nå, er neglelakkene! Mange superflotte farger! Men syns d koster for mye i forhold til hva man får…

Veldig hyggelig om du gir en tilbakemelding eller legger igjen en hilsen!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s