Suksessterte, verdens beste


Dette er en av de beste kakene jeg vet!

Du trenger:
250 gr malte mandler
300 gr melis
7 eggehviter, piskes stive

Bland melis og malte mandler. Pisk eggehviten stiv.  Bland forsiktig i melis og mandlene sammen med eggehviten. Ikke rør, bare vend om så ikke lufta går ut av eggehviten.

Ta røra i en rund form. Stek ved 175 grader i ca 40 min. Følg med. Den skal bli en anelse brun.

Eggekrem:

7 eggeplommer
1 1/2 dl fløte
175 gra sukker
200 gr smør

kok opp fløten forsiktig. Del smøret i terninger som du har sammen med fløten oppi kjelen.
Rør inn smøret slik at det smelter sammen med fløten.
Ha oppi eggeplommene og sukker. Rør forsiktig og kok på svak varme. Den skal koke seg tykk.

Avkjøl kaken, og ha eggekremen på toppen. Det passer også kjempegodt med raspet mørk sjokolade oppå eggekremen igjen. Mmm, en klassiker 😉

Reklamer

7 kommentarer om “Suksessterte, verdens beste

    • Trodde denne kunne regnes som «litt lavkarbo»? Ikke hvetemel, massevis med fett fra smør og fløte, og mandler.
      Men melisen ødelegger kanskje? (Er ikke så inni alle detaljene med lavkarbo, så opplys meg pliis!)

    • Mmm, den er en av verdens beste faktisk 😉
      Skikkelig mektig, med både fløte, smør og 7 hele egg. Denne oppskriften må spres for glede og nytelse til folket 😉

Veldig hyggelig om du gir en tilbakemelding eller legger igjen en hilsen!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s